31 Mart 2010 Çarşamba

“Lezzet demek, Sinangil demek!”


"Tatlısıyla tuzlusuyla; çöreğiyle böreğiyle dayanılmaz lezzetler Sinangil ile mutfağınızda.”


Sinangil’le hamurlar güzel kabarıp, kolay açılıyor.
Sinangil’le yapılan kurabiyelerin, keklerin, tatlıların, böreklerin tadına doyum olmuyor.

Sinangil ile ağızlar tatlanıyor, anılar tazeleniyor.

Ve artık herkes biliyor;
“Lezzet demek, Sinangil demek!”



18 Mart 2010 Perşembe

Elmalı Lokum Kek Tarifi (4-6 kişilik)

Elmalı Lokum Kek Tarifi (4-6 kişilik)

Malzemeler: 
  • 150 gr (1+1/4 su bardağı) Sinangil Sade Kekunu
  • 210 gr (1+1/4 su bardağı) Toz Şeker
  • 50 gr Margarin ( yumuşatılmış )
  • 1 adet Yumurta
  • 75 gr İnce Kırılmış Ceviz İçi
  • 3 gr ( 1 çay kaşığı ) Tuz
  • 2 gr ( 1 çay kaşığı ) Tarçın
  • 1 adet Elma (rendelenmiş)

Hazırlanışı:

Rendelenmiş elma haricindeki bütün malzemeleri mikserde iyice karışana kadar yaklaşık 3 dk çırpın. rendelenmiş elmayı karışıma ilave edip düşük devirde 1 dk daha çırpın. elde ettiğiniz hamurun tamamını yağlanmış kek kalıbı veya küçük boy fırın tepsisine dökün.

Önceden ısıtılmış 180 ºC fırında 30 dk pişirin.

15 Mart 2010 Pazartesi

Sinangil Tarif Sitesi "Sinangil Lezzet Kulübü" Açıldı !

www.sinangillezzetkulubu.com

"Damaklarınızda Lezzet, Dudaklarınızda Tebessüm" bırakmak amacıyla çıktığımız lezzet yolculuğunda bu kez durağımız yepyeni paylaşım sitemiz Sinangil Lezzet Kulübü.
Bu kulüpte, siz değerli Sinangil dostlarımız fikir ve görüşlerinizi aktarabilecek, tariflerinizi, püf noktalarınızı paylaşabileceksiniz...
 
Hatta yazdıklarınızı sosyal paylaşım sitelerine de iletebileceksiniz. Kulübe hemen üye olup, lezzet keşfine çıkabilirsiniz...
 
Kulüp üyelerimizi önümüzdeki günlerde süprizler bekliyor olacak...
 
Tüm Sinangil dostlarının Sinangil Lezzet Kulübüne hoşça vakit geçirmenizi dileğiyle...  
www.sinangillezzetkulubu.com