Malzemeler;
- 150 gr (1+1/4 Su Bardağı) Sinangil Tropik Aromalı Kekunu
- 105 gr (¾ Su Bardağı) Pudra Şekeri
- 3 gr (1 çay kaşığı) Karbonat
- 25 gr (2 Yemek Kaşığı) Hindistan Cevizi rendesi
- 65 gr Margarin
- 1 adet Yumurta
- 20 ml (2 Yemek Kaşığı) Su
Yapılışı;
Bütün malzemeleri bir kap içerisinde düzgün ve yumuşak bir hamur oluncaya kadar yoğurun. Elde edilen hamuru 20 – 25 adet ceviz büyüklüğünde parçalara bölün. Fırın tepsisinin içerisine yağlı kağıt yerleştirin. Hazırlamış olduğunuz hamurlara yuvarlak şekil verip 3 cm aralıklarla fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 ºC fırında 10 dk pişirin.