17 Aralık 2010 Cuma

Sinangil Kek Karışımları ile Alternatif Tarifler Yarışması


  
Sevgili Sinangil Dostları,
Yılın son Lezzet etkinliğinde siz Lezzet dostları ile birlikteyiz. Sinangil’in sizlerle buluşturduğu en yeni ürünleri olan Sinangil Kek Karışımları ile alternatif tarifler denemeye ne dersiniz?

Elmalı-Tarçınlı, Havuçlu-Cevizli, Kakaolu-Fındıklı ve Sade olmak üzere 4 farklı çeşit ile şimdiye kadar denenmemiş, orjinal ve marjinal tariflerinizi bekliyoruz. “Sinangil Kek Karışımları ile Alternatif Tarifler” yarışmamıza katılabilir ve hediyeler kazanabilirsiniz.

Elmalı-Tarçınlı, Havuçlu-Cevizli, Kakaolu-Fındıklı ya da Sade Kek Karışımları ile hazırlamış olduğunuz tariflerinizi, www.sinangillezzetkulubu.com adresine hazırladığınız unlu mamül ve kullandığınız kek karışımının fotoğrafı ile yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Daha sonra tarifinizin linkini Sinangil Facebook Hayran Sayfası’nda paylaşarak, dostlarınızın beğenisine ve yorumlarına sunabilir, böylelikle değerlendirme* sonucu 50 kişiden biri olabilirsiniz.

*Değerlendirme: Sinangil Facebook Hayran Sayfası’ndaki paylaşımlar üzerinden, %30 oranında beğeni sayısı, %40 oranında tarif altında yapılacak yorum sayısı ve %30 oranında Sinangil tarafından yapılacak değerlendirme ile belirlenecek olup bu değerlendirme sonucu ilk 50 kişi Sinangil Hediye Kolisi kazanacaktır. Yarışma koşulları ve detaylar için Sinangil Facebook Hayran Sayfası’nı takip ediniz.

Yarışma 16 Aralık Perşembe başlayacak olup 02 Ocak Pazar 23.59’a kadar devam edecektir. Yarışma ile ilgili sormak istediğiniz sorular için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Lezzetli günler dileriz. Yarışmaya hemen katılmak için tıklayın.


Sinangil Kek Karışımları ile Alternatif Tarifler Yarışması Kazanan Listesi