Malzemeler:
- 150 gr (1+1/4 su bardağı) Sinangil Sade Kekunu
- 210 gr (1+1/4 su bardağı) Toz Şeker
- 50 gr Margarin ( yumuşatılmış )
- 1 adet Yumurta
- 75 gr İnce Kırılmış Ceviz İçi
- 3 gr ( 1 çay kaşığı ) Tuz
- 2 gr ( 1 çay kaşığı ) Tarçın
- 1 adet Elma (rendelenmiş)
Hazırlanışı:
Rendelenmiş elma haricindeki bütün malzemeleri mikserde iyice karışana kadar yaklaşık 3 dk çırpın. rendelenmiş elmayı karışıma ilave edip düşük devirde 1 dk daha çırpın. elde ettiğiniz hamurun tamamını yağlanmış kek kalıbı veya küçük boy fırın tepsisine dökün.
Önceden ısıtılmış 180 ºC fırında 30 dk pişirin.
1 yorum:
Mutlaka deniyeceğim. Özellikle ekmek karışımlarınıza bayılıyorum .sık sık alıp yapıyorum.
Yorum Gönder