15 Ağustos 2010 Pazar

Elif Korkmazel & Açelya Akkoyun Sinangil Lezzet Etkinliğinde Sizlerle Buluşuyor

Elif Korkmazel

Değerli Sinangil Dostları,
Ramazan’ın en eğlenceli ve lezzetli etkinliği İçerenköy Carrefour’da başlıyor. 

Elif Korkmazel ve Açelya Akkoyun 28-29 Ağustos günlerinde İçerenköy Carrefour alışveriş merkezinde siz değerli dostlarımız ile buluşuyor.


Açelya Akkoyun
İki ünlü yemek uzmanı, iki gün boyunca özel ada mutfakta birbirinden lezzetli iftar ve sahur menüleri hazırlayacak ve siz dostlarımızın beğenilerine sunacaklardır. Daha öncesinde 26-27 Ağustos tarihlerinde de görevli arkadaşlar Sinangil adına alışveriş merkezinde olacaklardır.


Sinangil ve İçerenköy Carrefour ziyaretçilerini, iki ünlü yemek uzmanından yepyeni ve sağlıklı tarifler öğrenmenin yanı sıra başka sürprizler de bekliyor.


Sinangil sponsorluğunda düzenlenecek aktivitede; Ramazan’a özel unlu tatlılar sadece lezzetleri değil sunumları ve saklama özellikleri ile şıklığı, hazırlama yardımcı malzemeleri ile de pratikliği ön plana çıkartacaklar. Elif Korkmazel ve Açelya Akkoyun bu aktivite de sadece tarifler verip pişirmeyecek aynı zamanda pişirme, hazırlama ve saklama konusunda da birçok yeniliği ve püf noktasını da izleyenler ile paylaşacaklardır.

Bu etkinlikte siz değerli Sinangil dostları ile birlikte olmayı umut ediyor, size ve sevdiklerinize sağlıklı ve afiyetli günler diliyoruz.

Hiç yorum yok: