25 Haziran 2010 Cuma

Sinangil Dünya Ekmeleri Serisi'ne bir yenisini daha eklendi

 
Sinangil Dünya Ekmeleri Serisi'ne bir yenisini daha eklendi
Arap Arpa Ekmek Unu

Tüketicilerinin talepleri doğrultusunda sürekli yeni ürünler geliştiren Sinangil; dünya ekmeklerinin geleneksel lezzetlerini sofralarınıza getirmeye devam ediyor. 

Sinangil'in tüketicilerin beğenisine sunduğu Dünya Ekmekleri serisinin son ürünü Arap Arpa Ekmek Unu raflardaki yerini aldı. 

"El emeği, ev ekmeği"
 Artık herkes, kendi evinde, kendi elinde, kendi ekmeğini hazırlayabilecek. En ekonomik şekilde sevdikleriyle ekmeğini paylaşabilecek.

Arap Arpa Ekmeği yapımı için en ideal un karışımı olan ürün, Sinangil kalitesiyle üretilerek  tüketiciye 750 g'lık ambalajda sunuluyor. Ayrıca ekmek yapımında ihtiyac duyulan Sinangil Instant Kuru Maya ürün ambalajı içinde ayrı bir paket sunuluyor.

Ambalajın arka yüzünde Arap Arpa Ekmeği yapımı için tarif ve önerilerin yanı sıra ekmek makinesi ile pratik ekmek yapımı da anlatılıyor.

Dünya Ekmekleri Serisi / Ekmek Unları hakkında detaylı bilgi, özel tarif önerileri, püf noktaları, hazırlama ve pişirme ipuçlarını öğrenmek isteyenler bu bilgilere www.dunyaekmekleri.com internet sitesinden ulaşabilirler.


Sinangil Gıda A.Ş. ISO 9001/2000 Kalite Yönetimi ve HACCP Gıda Güvenliği Kontrol Sistemi belgelerine sahiptir.

SİNANGİL GIDA SAN. TİC. VE PAZ. A.Ş.
Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:34 Altunizade - Üsküdar / İSTANBUL
Tel : (0216) 544 24 90  Faks : (0216) 544 24 94
www.sinangil.com.tr   |  info@sinangil.com.tr


Hiç yorum yok: